Womb Healing Journey & Trajecten

Om je te herinneren aan de vrouw die je werkelijk bent

De baarmoeder is onze heilige aanwezigheid. Zij is de belichaming van ‘ik ben’ het vrouwelijke principe van zijn. Haar waarde hoeft niet te worden verdiend door alles wat ze doet of creëert. Haar aanwezigheid verdient waardering en respect.

We herinneren ons wie we zijn door opnieuw verbinding te maken. We maken opnieuw verbinding met onze rijke innerlijke wereld van manifestatiekracht, weten, liefhebben, wijsheid en licht. We herrineren ons waarom we hier zijn.

Wanneer we onze baarmoeder heractiveren, heractiveren we onze grootste kracht. Een vrouw die haar baarmoeder eert leeft in de puurste vorm van zijn.

Een reis voor vrouwen die klaar zijn om een nieuwe laag van hun vrouwelijkheid te belichamen, hun vrouwelijke kracht te heractiveren, voorouderlijk trauma te doorvoelen en zo plaats te maken voor heling en ruimte. Om je te herinneren aan de vrouw die je werkelijk bent.

De vrouw die klaar is om haar authentieke vrouwelijke kracht terug te vinden. Zacht, liefdevol, wijs, vol zelfvertrouwen en enorm krachtig.

Onze baarmoeder is een heilige plek, waar je al jouw wijsheden, je krachten, je vrouwelijke energie en de oorsprong van liefde plaatsvind. Maar ook is het een plek waar  trauma’s, onverwerkte pijn, angst, spanning en verdriet word opgeslagen. Ze staat direct in contact met Moeder Aarde en de kosmos. In verbinding komen met je baarmoeder is verbinden met de diepste lagen van onszelf.

Womb Healing Journey:
Gedurende deze drie uur durende reis zakken we dieper in ons bekkengebied en verbinden we met onze baarmoeder, we maken contact met wat er in jouw baarmoeder op dit moment leeft. We herverbinden en herrineren. We doorvoelen wat gevoeld mag worden en laten los wat jouw niet meer dient. Zo ontstaat er ruimte om vanuit een diepe verbondenheid de kracht te voelen om te creëren en te manifesteren waar jouw ziel naar verlangt. Om herboren te worden in jouw reis als vrouw. Puur, krachtig en heel, die thuis mag komen bij haar vrouwelijke essentie.

De Womb Healing Journey kan los worden geboekt of als traject van meerdere womb sessie’s waarin we nog dieper mogen herverbinden en heractiveren.

Voor meer informatie over mijn Womb Trajecten kun je contact opnemen met mij per telefoon of mail. Dit zijn volledig afgestemde en persoonlijke trajecten waar ik je graag meer over vertel.

Benieuwd naar de woorden van andere vrouwen:
Lees hier alle reviews

 • Het heractiveerd onze wombspace; ons Zijn
 • Brengt bewustwording van onze imprints; hersteld fertiliteits problemen
 • Helpt ons bewuste (en onbewuste) trauma’s te helen; denk aan familielijn, miskramen en geboorte trauma’s
 • Het hersteld onze vrouwelijke, seksuele en spirituele kracht
 • Hersteld de verbinding met onze intuitie
 • Heropent de poort naar onze creativiteit, onze wijsheden en zielsmissie
 • Ervaar de vrijheid rondom oude seksuele trauma’s uit het verleden
 • Ankert een diepe vorm van zelfliefde en liefdevolle grenzen
 • Zorgt voor geaardheid en diepe verbinding met Moeder Aarde en de kosmos
 • Schoont letterlijk op alle lagen onze baarmoeder op; fysieke ongemakken worden losgelaten
 • Brengt onze mannelijke en vrouwelijke energie in balans

Review

Hieronder lees je mijn review over de womb healing die ik van jou heb ontvangen. Allereerst wil ik je echt erg bedanken voor de bijzondere ervaring en de liefdevolle aandacht die je aan mij hebt besteed.

De womb healing was voor mij een diepgaande en transformerende ervaring. Ik voelde me meteen op mijn gemak in jouw aanwezigheid en voelde mij super aangemoedigd om mijn emoties en gevoelens te uiten. Er volledig te laten zijn en stromen. Je creëerde een veilige ruimte waarin ik me volledig durfde open te stellen.

Tijdens de womb healing kon ik voelen dat er oude energetische blokkades in mijn baarmoedergebied werden aangeraakt en losgelaten. De verschillende technieken en zachte aanrakingen hielp me enorm om diepgaand contact te maken met mijn womb gebied en dat wat bevroren was geraakt weer te laten stromen.

Na de sessie voelde ik me zoveel lichter en alsof daar van alles in beweging is gegaan. Ik merkte de weken erna een verschuiving in mijn energie en een dieper gevoel van verbinding met mijn vrouwelijke essentie. Jouw kennis, liefde en empathie waren duidelijk voelbaar tijdens de sessie.

Kortom, ik ben zeer dankbaar voor de womb healing die ik van jou heb ontvangen. Het heeft een diepgaande impact gehad op mijn zijn en heeft me geholpen om meer in contact te komen met mijn vrouwelijke kracht. Ik zou jouw diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar heling op dit gebied.

Nogmaals bedankt voor alles wat je hebt gedaan. Ik waardeer het enorm.

Laura

Review

Magisch mooi

Van tevoren vond ik het best spannend maar dit verdween snel. Caro zorgt voor een hele fijne en veilige sfeer en na de uitleg voelde ik me vol vertrouwen.

Het was een prachtige ochtend. Magisch mooi en intens. Ik voelde zoveel energie en kracht tijdens de healing en moest hier echt even van bijkomen. Het is moeilijk in woorden uit te leggen. De opbouw was prachtig en voelde heel kloppend. Ook na afloop was er ruimte om rustig bij te komen en na te praten. Heel fijn. De rest van de dag voelde ik me nog niet helemaal op aarde. Het voelde zo energiek en licht.

Nu, 2 weken later, voelt het leven nog steeds licht en ik voel me zo krachtig. Het heeft veel rust en vertrouwen gebracht en heb het gevoel dat deze ervaring me dichter bij mezelf heeft gebracht.

Dankjewel lieve Caro

Anneke

Review

Ik kon sinds mijn zwangerschap en vervolgens bevalling niet meer verbinden met mijn womb area. Ik vond het heel moeilijk om te voelen. Ook merkte ik meerdere blokkades.

De womb healing was zo’n prachtige reis. Ik kon me al direct overgeven. Ik voelde me zo gedragen, veilig en gesterkt dat ik alleen maar kon lachen na de healing. Ik voel me nu zoveel sterker en meer in mijn kracht.

Dank je wel lieve Caroline voor wat jij doet 

Pris

Review

‘De womb healing heeft mij terug gebracht naar de zachtheid van de aarde. Jij hebt mij tijdens deze reis meer thuislaten komen in mijn vrouwelijke bekken gebied.

Door deze prachtige ervaring mag het licht er weer stralen en uitdragen naar buiten. Een plek waar ik naar terug mag gaan om te zijn en op te laden in een krachtig bad van licht.
Caroline jij geeft zo veel veiligheid om helemaal te Zijn.’ –

Tetske

Review

‘Womb Journey, wat een prachtige reis is dat. Hij begint al op het moment dat je het bootje instapt en de wind door je haren voelt. Op weg naar de mooie plek in de yurt die helemaal gereed is gemaakt voor jouw. Alles straalt uit: ‘hier mag jij zijn, hier mag jij zakken in verbinding met jezelf en je lichaam. Zakken in vertrouwen want je bent in goede handen!

Caroline begeleidt je stap voor stap. Ze neemt je mee in het proces wat een mooie geleidelijke opbouw heeft. Ze helpt je contact maken, net dat laagje dieper in verbinding met jezelf te komen. Daar waar je mag voelen wat er gevoeld wil worden aan emoties. Ook helpt ze je om lichtheid en ruimte te creëren in je womb.

Een ervaring waarin je,je gedragen mag voelen. Vanuit veiligheid in de overgave.’

Sanne

Review

Ik vond de sessie bij jou echt heel fijn.

Na de sessie voelde ik mij veel beter geaard. Ik voelde mij vredig en kalm. Ik durfde mijn liefde naar anderen beter te uiten (het stroomde meer).
Het deed mij goed om mij weer bewust te worden van de liefde die ik in mij heb; voor mijzelf en voor anderen. Dit geeft vertrouwen om mijn emoties te durven voelen. En maakt ruimte om nieuwe stappen te ondernemen.

Dankjewel voor de begeleiding in dit proces. Ik kijk uit naar de volgende sessie.

Isabel

Review

‘I have made great strides in my journey to reconnect with myself and learn how to love myself. I feel proud, I feel enough, I feel complete and balanced… But there was for months something I could not describe, somewhere in the background I felt a disconnect. What was that? In my heart I felt connection and joy but it felt as if a piece was still missing.

My life is beautiful, I have everything I could wish for and more. I am grateful for that every day. But the void of disconnect was growing deeper and louder… It felt like I was in front of a closed door and I had no key and no hands to even attempt to open it.
It felt dark and empty.

I described that in one of my sessions with Caroline so she took me on a journey. To my womb. I have never thought about my womb. It sounded so abstract when she was inviting me to breathe into my womb space and settle in there. How? Where? I can’t see it or touch it… But I felt it… Distant and vague but it was definitely there.

Finally. The closed door burst open…

A dark heavy wave of emotions swept me mercilessly. Past physical traumas, abuse, neglected boundaries, feeling violated, unclean, unseen, unheard, unworthy… Things I didn’t even realise I was harbouring in a space so sacred, in a space where I longed to connect with and one day welcome a child in…
No child deserves to be brought on earth in a home like that…

Everything was happening at once and so fast but Caroline was there, she helped me feel safe, she helped me to believe in myself and my strength to carry myself through this wave without drowning. She guided me on the path of reclaiming my most sacred space, she helped me find that deep connection I have been longing for, for so long, without even knowing it.

This womb healing journey she took me on is something hard to describe with words. A woman can only experience it for herself. It is so personal.

The space that was created, the light, the joy, the beauty, the acceptance and forgiveness I felt after realising all the pain… Wow. I felt infinite.
My love for this world is boundless.

The strength I felt after I regained my autonomy over my body is priceless. I feel light and open, sovereign, I feel deeply connected with myself and so, oh, so grounded. Like a tree that has finally found its roots. And they go down deep. So deep…

I have never felt more joyful and proud to be a woman, I have never felt so strong and so soft at the same time.

And how magical it was that all of this happened just as I realised I was pregnant… Everything happens for a reason and the desire I have had for this little soul for so long, gave me the courage to stand up for myself and face my demons. Because this is what women are capable of when we are empowered.
And Caroline empowers you every step of the way.

We women are pure magic and Caroline can guide you to your source – trusting, loving, accepting and welcoming all that you are, never judging, never pushing you past what you are comfortable with.

Thank you, Caroline.

Anoniem