Een liefdevolle, prachtige behandelwijze die je dichter bij je ware essentie brengt

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelende vermogen stimuleert.

Een liefdevolle, prachtige behandelwijze die je dichter bij je ware essentie brengt. Gedurende ons leven kunnen er verschillende blokkades ontstaan, die vervolgens tot fysieke of mentale klachten kunnen leiden. Reiki zorgt ervoor dat de universele energie wordt hersteld en weer vrij in jou kan stromen. Je hoeft trouwens geen klachten of hulpvraag te hebben om voor een reiki behandeling te kiezen. Het is zo’n mooie en ontspannende manier om jezelf bewust te maken van wat er in je leeft en liefdevolle aandacht te geven.

De reiki behandeling vind plaats op ons Āranya Roots in de yurt, deze plek is helemaal voor jou alleen. De hoge trillingsfrequentie op deze plek zorgen voor een bekrachtiging van de reiki behandeling. Handen hebben een helende werking, je mag volledig ontspannen en thuiskomen in jezelf. Er word tijdens deze behandeling niet gepraat.

Ik laat je graag zelf laten ervaren wat de kracht van Reiki is, kom jij het gevoel van bevrijding en innerlijke rust ervaren?

De behandelingen duren een uur. Je kunt een losse behandeling boeken of een traject wanneer je een specifieke klacht hebt.

Wil je jouw behandeling starten met een heilig kopje cacao? Geef dit van te voren aan, de sessie duurt dan een kwartier langer en we beginnen met een hart openende meditatie.

  • foto is gemaakt tijdens een ademcirkel (de reiki is 1:1)