Mijn naam is Caroline, vrouw, getrouwd met Rauric, moeder van Hygge Joe en heb een grote passie voor moeder natuur. 

Naast mama zijn, werk ik als Holistisch Coach waar ik je begeleid dieper in contact te komen met je intuïtie. Vanuit het holisme is namelijk alles met elkaar in verbinding. En door ons lichaam, geest en ziel als één te zien en evenveel liefdevolle aandacht te geven komen deze weer in balans met elkaar.

Mijn reis om op een liefdevolle en bewuste manier met mijzelf te mogen verbinden, geeft mij vanuit rust en zachtheid het vermogen mijzelf verder te ontwikkelen. Na 11 jaar gewerkt te hebben als Personal Trainer, CrossFit Coach en Vitaliteitscoach, miste ik de volledige essentie van verbinding met onszelf en raakte ik geïnspireerd door mijn persoonlijke reis in zelfontwikkeling. Door zelf vele gesprekken gevoerd te hebben met diverse coaches en het bijwonen van verschillende opstellingen en reizen heb ik in 2019 besloten mezelf om te scholen tot Holistisch Coach. Het mooie aan deze holistische benadering vind ik dat de reis om onszelf te ontdekken nooit ophoudt en dat we in elke fase van ons leven nieuwe dingen mogen leren. Een reis waar de bestemming niet het belangrijkste van is, maar juist de ontdekkingen onderweg.

In mijn eigen reis naar het moederschap heb ik mijn vrouwelijke krachten herontdekt. Die ongelooflijke kracht die alleen wij vrouwen in ons dragen. Wij vrouwen, die nieuw leven geven. Onze oerkracht wordt versterkt wanneer wij samen komen, dit met elkaar delen, elkaar inspireren, onze eeuwenoude wijsheid met elkaar delen en vanuit ons hele zijn met elkaar verbinden. En zo werd het idee voor de vrouwencirkels geboren.

Ik voel me enorm dankbaar voor alles wat op mijn pad mag komen en voor alle prachtige vrouwen die ik in hun reis heb mogen begeleiden.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op.

Caroline Kepinski Holistisch Coach