Natuurvrouw en moeder

Mijn naam is Caroline, vrouw, getrouwd met Rauric, moeder van Hygge Joe en heb een diepe liefde voor moeder natuur. 

Naast mama zijn en als ik niet te vinden ben in de natuur, werk ik als holistisch coach, birthkeeper, reiki behandelaar en spaceholder van verschillende soorten cirkels en retreats, waar ik je begeleid dieper in contact te komen met je intuïtie; de stem van jou ziel. Want vanuit de afstemming met jouw ziel leef je jouw ware pad, hetgeen waar jij als ziel voor gekomen hebt. Een reis van onvoorwaardelijke liefde en zelfacceptatie hier op aarde.

Mijn reis om op een liefdevolle en bewuste manier met mijzelf te mogen verbinden, geeft mij vanuit rust en zachtheid het vermogen mijzelf verder te ontwikkelen. Na 11 jaar gewerkt te hebben als op vooral het fysieke vlak als Personal Trainer, CrossFit Coach en Vitaliteitscoach, merkte ik dat ik volledige essentie van verbinding met onszelf, de ziel miste en raakte ik geïnspireerd door mijn eigen persoonlijke reis in zelfontwikkeling. Door zelf vele trajecten doorgelopen te hebben met diverse coaches en het bijwonen van verschillende opstellingen, ben ik mij gaan opleiden en ben ik sinds 2019 werkzaam als holistisch coach. Het mooie aan deze holistische benadering vind ik dat de reis om onszelf te ontdekken nooit ophoudt en dat we in elke fase van ons leven nieuwe dingen mogen leren. Een reis waar de bestemming niet het belangrijkste van is, maar juist de ontdekkingen onderweg.

In mijn eigen reis naar het moederschap heb ik mijn vrouwelijke krachten herontdekt. Die ongelooflijke kracht die alleen wij vrouwen in ons dragen. Wij vrouwen, die nieuw leven geven. Onze oerkracht wordt versterkt wanneer wij samen komen, dit met elkaar delen, elkaar inspireren, onze eeuwenoude wijsheid met elkaar delen en vanuit ons hele zijn met elkaar verbinden. En zo werden de vrouwencirkels geboren die worden gedragen door de naam House of Unity (www.houseofunity.world). Waar de onvoorwaardelijke liefde en begrip voor elkaar voelbaar is en alle gevoelens en emoties er mogen zijn. Een veilige omgeving om met elkaar de delen en naar elkaar te luisteren. Ook organiseer ik met House of Unity ceremonies, retreats en community events op ons eigen eiland Āranya Roots.

Ik ben enorm dankbaar voor elke nieuwe verbinding en ben nieuwsgierig naar wat ik voor jou mag/kan betekenen. Liefs Caroline

Wil je meer informatie? Neem dan contact met mij op