Holistisch Coaching

Als holistisch coach help ik je om meer in contact te komen met je intuïtie. Vanuit het holisme is namelijk alles met elkaar in verbinding. En door ons lichaam, geest en ziel als één te zien en evenveel liefdevolle aandacht te geven komen deze weer in balans met elkaar. Ik laat je op een andere manier naar jouw leven en je problemen kijken. Door de verbinding met jezelf te hervinden en vergroten zullen gebeurtenissen die je misschien diep hebt weggestopt in je onderbewuste weer naar boven komen. Doordat je die aandacht geeft kom je tot nieuwe inzichten en dat is de eerste stap naar verandering. Wanneer je inziet dat de oplossing van je problemen binnen jezelf zit, zal je je eigen verantwoordelijkheid gaan pakken en krijg je meer regie over je leven. Het zal rust geven wanneer je inziet wat je wel kunt veranderen aan jouw problemen en wat je niet kunt veranderen leer je loslaten.

Vrouwen met een kinderwens, zwangere vrouwen en (net geboren) moeders

Of je nou een kinderwens hebt, al een kindje bij je draagt of naast je hebt, deze groep vrouwen is zo enorm kwetsbaar en gaan de grootste transitie van hun leven door doordat ze de reis van vrouw naar moeder maken, elke dag opnieuw. Deze intense tijd zal veel losmaken en veel naar boven brengen en hoef je niet alleen te doen.

In ons dagelijks leven hebben we te maken met constante spiegels, inzichten en lessen waarvan we mogen leren. En wanneer we ons als vrouw klaarmaken voor het moederschap gaat er een poort open die dit allemaal naar de oppervlakte brengt. Het is een intense periode waar vaak onverwerkte emoties, gebeurtenissen en trauma’s aan het licht komen. Deze tijd kan enorm eenzaam, heftig en overweldigend voelen. Misschien merk je het sterke verlangen het ‘anders’ te willen doen, maar weet je niet hoe en voel je je onzeker. Ik bied je een luisterend oor, breng je weer in verbinding met jouw kern en leer je tools om met situaties om te kunnen gaan. Ik begeleid je in het vertrouwen op jezelf en durven volgen van jouw intuïtie, kracht en kwetsbaarheid die alleen jij als vrouw en moeder kent.

Een warm bad, waarin je opnieuw mag thuiskomen bij jezelf.

Ik begeleid vrouwen:

  • Tijdens het voortraject wanneer je een kinderwens hebt.
  • Gedurende 9 maanden waarin je zwanger bent, ook met praktische tips en informatie betreft jouw zwangerschap.
  • Post-Partum;  om jouw nieuwe rol als vrouw en moeder te omarmen en zo je authentieke zelf te zijn. Ik begeleid je in het verwerken van al je emotie’s en  tijdens het verwerken van een traumatische bevalling. 
  • Die al vol in het moederschap staan; een constante reis waarin je jezelf steeds opnieuw leert kennen. Want het moederschap opent je en brengt je in contact met de diepere lag van het bestaan en maakt je kwetsbaar en en enorm krachtig. 

Special Mommy Coaching

Ook begeleid ik in samenwerking met Kiki Mae Post Partum behandelaar, zwangere vrouwen en (net geboren) moeders. Kijk voor de Special Mommy Coaching op de website van Kiki Mae: www.kiki-mae.nl/coaching.