Holistisch Coaching

Een reis in onvoorwaardelijke liefde en zelfacceptatie

Ik nodig je uit om samen met mij naar de fluisteringen van jouw ziel te luisteren. Wat is het gene waar jij hier echt voor op aarde bent? Verlang je naar een leven van onvoorwaardelijke liefde en zelfacceptatie, kijk dan wat ik voor jou kan betekenen.

Als holistisch coach help ik je om meer in contact te komen met je intuïtie. Vanuit het holisme is namelijk alles met elkaar in verbinding. Door ons lichaam, geest en ziel als één te zien en evenveel liefdevolle aandacht te geven komen deze weer in balans met elkaar.

Ik laat je op een andere manier naar jouw leven en je obstakels kijken. Door de verbinding met jezelf te hervinden en vergroten zullen gebeurtenissen die je misschien diep hebt weggestopt in je onderbewuste weer naar boven komen. Doordat je die aandacht geeft kom je tot nieuwe inzichten en dat is de eerste stap naar verandering. Wanneer je inziet dat de oplossing van je problemen binnen jezelf zit, zal je je eigen verantwoordelijkheid gaan pakken en krijg je meer regie over je leven. Het zal rust geven wanneer je inziet wat je wel kunt veranderen aan jouw problemen en wat je niet kunt veranderen leer je loslaten.

Ik geloof dat jouw intuïtie de stem van jouw ziel is. En vanuit afstemming met jouw ziel leef je jouw ware pad, hetgeen waar jij als ziel voor gekomen hebt. Een reis van onvoorwaardelijke liefde en zelfacceptatie hier op aarde.

Welke hulpvraag je ook hebt voel je welkom om kennis te komen maken.

Special coaching voor vrouwen met een kinderwens, die in verwachting zijn of (net geboren) moeders:

Of je nou een kinderwens hebt, al een kindje bij je draagt of naast je hebt, deze groep vrouwen is zo enorm kwetsbaar en gaan de grootste transitie van hun leven door doordat ze de reis van vrouw naar moeder maken, elke dag opnieuw. Deze intense tijd zal veel losmaken en veel naar boven brengen en hoef je niet alleen te doen.

In ons dagelijks leven hebben we te maken met constante spiegels, inzichten en lessen waarvan we mogen leren. En wanneer we ons als vrouw klaarmaken voor het moederschap gaat er een poort open die dit allemaal naar de oppervlakte brengt. Het is een intense periode waar vaak onverwerkte emoties, gebeurtenissen en trauma’s aan het licht komen. Deze tijd kan enorm eenzaam, heftig en overweldigend voelen. Misschien merk je het sterke verlangen het ‘anders’ te willen doen, maar weet je niet hoe en voel je je onzeker. Ik bied je een luisterend oor, breng je weer in verbinding met jouw kern en leer je tools om met situaties om te kunnen gaan. Ik begeleid je in het vertrouwen op jezelf en durven volgen van jouw intuïtie, kracht en kwetsbaarheid die alleen jij als vrouw en moeder kent.

Een warm bad, waarin je opnieuw mag thuiskomen bij jezelf.

Ben je in verwachting? Neem dan ook een kijkje onder het kopje Birthkeeper (doula) voor de trajecten die ik aanbied als spaceholder tijdens jouw zwangerschap en baring.

Ik begeleid vrouwen:

  • Tijdens het voortraject, de preconceptie periode, wanneer je een kinderwens hebt.
  • Bij verliesgeboorte of wanneer zwanger worden niet vanzelf gaat.
  • Gedurende jouw zwangerschap, als coach maar ook met praktische tips en informatie betreft jouw zwangerschap. (en als birthkeeper/doula )
  • Tijdens de post-partum periode;  in jouw nieuwe rol als vrouw en moeder. Ik begeleid je in de verwerking van je bevalling, wat is er in jou aangeraakt en wat is er aan de oppervlakte gekomen? Wanneer je het gevoel hebt dat je er alleen voor staat en niet in verbinding staat met jouw authentieke zelf.
  • Die al vol in het moederschap staan; een constante reis waarin je jezelf steeds opnieuw leert kennen. Want het moederschap opent je en brengt je in contact met de diepere lag van het bestaan en maakt je kwetsbaar en en enorm krachtig. 

Praktische informatie:

De coaching sessies zijn óf online (wanneer je bijvoorbeeld verder weg woont) en/of vinden plaats in Ter Aar op ons eiland Āranya Roots omringd door de natuur in een magische yurt en duren 1 à 1,5 uur. Er word gebruikt gemaakt van verschillende coachingstechnieken, ademhalingsoefeningen, geleide meditaties, ontspanningsoefeningen en reiki. Je kunt een coachingstraject boeken vanaf 6 sessies, het 3 maanden traject, of gebruik maken van losse sessies na een traject gevolgd te hebben.

Resoneert het lieve vrouw of wil je meer weten over mijn behandelingen? Boek dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek, ik vertel je er graag alles over!

Vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek € 25,-

Losse sessie van 1 uur € 99,-

Losse sessie van 1,5 uur € 144,-

Pakket van 6 sessies, 3 maanden traject (6 x 1 uur) € 555,-

Pakket van 6 sessies, 3 maanden traject (6 x 1,5 uur) € 800,-

Pakket van 12 sessies, 6 maanden traject (12x 1 uur) € 1000,-

Pakket van 12 sessies, 6 maanden traject (12 x 1,5 uur) € 1500,-

* voor de sessie’s op Āranya Roots betaal je een kleine onkostenvergoeding van €15,- per sessie.