Birth Keeper (doula)

hét moment om in jouw innerlijke kracht te gaan staan

Mijn intentie bij jouw reis in/naar het moederschap en de geboorte is; om je de ruimte te geven die je nodig hebt om jouw innerlijke kracht te vinden, te vergrootten en volledig te omarmen. Die innerlijke plek waar we onze verwachtingen loslaten, ons lichaam toestaan om volledig te openen om haar hierin vanuit overgave en vertrouwen te volgen. Bekrachtiging voelen in de geboorte zoals die plaatsvindt, niet alleen de geboorte die je wenst. Vanuit innerlijke kracht, vertrouwen en de eeuwenoude innerlijke wijsheid van jou als vrouw.

Ik begeleid vrouwen (en hun partners) die in hun eigen krachten als vrouw geloven en al in verbinding staan met zichzelf (of deze wens hebben). En de wens hebben om deze verbinding nog meer te bekrachtigen en te vergrootten. Want jou baring lieve vrouw, is hét moment om in jouw innerlijke kracht te gaan staan!

Voor wie?

Zie jij je zwangerschap en baring als een van de grootste, meest impactvolle gebeurtenis van je leven?

Wil je bewust de reis naar het moederschap ervaren met alles wat daarbij gezien, gehoord en gevoeld wilt worden?

Wil je samen met je partner stilstaan bij de grootste transformatie van jullie leven?

Voelen jullie dat jullie deze reis niet alleen willen maken en behoefte hebben om dichter bij je ware zelf te komen?

Ben je er klaar voor om alle lagen van de zwangerschap te doorvoelen en omarmen? Oude patronen los te laten en te groeien als vrouw?

Wil je jezelf bekrachtigen, je vrouwelijkheid volledig te omarmen en je gedragen en gesteund voelen gedurende dit hele proces?

Dan ben ik er om je/jullie tijdens deze reis te ondersteunen, als coach, als birthkeeper, als spaceholder, als doula.

Ik kies er bewust voor om de partner tijdens deze reis te betrekken en persoonlijke aandacht te geven, zodat hij/zij zich meer gesteund, gehoord en gezien voelt in haar/zijn eigen proces. Waardoor er meer balans zal zijn in deze gezamenlijke reis naar – tijdens en na geboorte van jullie kind.

Ik ontvang je graag voor de coachings gesprekken in onze eigen yurt óf bij jouw/jullie thuis op een uniek eiland in Ter Aar; Āranya Roots en kom bij jullie thuis tegen het einde van de zwangerschap. Mijn werkgebied ligt ip rond de 50km vanaf Zoeterwoude Dorp (per Oktober vanaf Culemborg). Mocht je voelen dat ik jullie birthkeeper ben maar wijk je af van de 50km range, voel je vrij om alsnog contact op te nemen.

Gun jij jezelf deze ondersteuning en bekrachtiging in deze bijzondere tijd van je leven?

Dan ontmoet ik je heel erg graag mooie vrouw.

*Ik begeleid vrouwen die zelf als coach, healer, teacher werken én voor alle vrouwen die bezig zijn met zelfontwikkeling en de verbinding met zichzelf tijdens deze grootse reis willen vergrootten. Want lieve vrouw, jij bent gemaakt om te baren en de baargodin in jouw te bekrachtigen!

Ben je al ver in je zwangerschap en wil je mij als birthkeeper?
Neem dan contact op om te kijken wat mogelijk is.