Review Birthkeeper Traject

Caroline is onze doula geweest tijdens onze zwangerschap, bevalling en de kraamtijd. Ze was onze rots in de branding.

Woorden schieten te kort voor wat Caro voor ons heeft betekend. Haar wijsheid, kunde, rust, overzicht en zorgzaamheid is precies wat je in deze kwetsbare tijd nodig hebt. Ze neemt de tijd en betrekt de man/vader er ook zo goed bij, waardoor de gezinsdynamiek versterkt en de relatie straalt.

Onze bevalling was ingrijpend en eindigde in een spoedkeizersnede. Door deze reis heeft Caro ons iedere keer weer terug gebracht naar ons hart in keuzes en afleiding van artsen. De wens van natuurlijk bevallen viel in elkaar en werd helemaal medisch. Caro zorgde ervoor dat onze wensen voor wat mogelijk was uitgevoerd werden.

Caro voelt en is een goede vriendin, wijze vrouw en een fantastische spaceholder.

Dankjewel Caroline!

– Jenny & Surra & Keyxanta –

Review Birthkeeper Traject

Wij hebben Caroline gesproken omdat onze eerste bevalling niet verliep zoals we gewenst hadden. Deze keer wilden wij beter anders doen. Onszelf ontzorgen en dat er vanaf de zijlijn iemand met ons meekeek die zowel mij als mama zou ontzorgen maar ook zou waarborgen dat papa gedragen werd tijdens de bevalling.

In de voorgaande gesprekken heeft Caroline aan de hand van intieme maar zeer veilige gesprekken ons als koppel beter leren kennen zodat zij precies wist hoe zij ons kon ontzorgen. De opdrachten, verdiepende vragen en verbinding was precies wat wij nodig hadden.

Wat uiteindelijk leidde tot een amazing experience tijdens de bevalling waarin zowel papa als ik ons gedragen voelde. Caroline wist vanaf de zijlijn precies wanneer ze nodig was en wanneer niet. Haar energie heeft bijgedragen aan een hele ontspannen en veilige sfeer.

Elke ouder zou zichzelf dit mogen gunnen want in het heetst van de strijd is een kracht als Caroline precies wat je nodig hebt om het overzicht te houden en er voor jou te zijn.

Bedankt dat jij er bent mooie vrouw ik hoop dat je nog vele andere gezinnen mag helpen.

– Priscilla & Gene –

Review Coaching Traject

This has been a real game-changer. I cannot recommend working with Caroline enough – it is an investment for life and one that I am grateful to have made.

– Liya –

Review Coaching Traject

Caroline is een zeer kundige coach en spaceholder. Ze weet als geen ander hoe je jezelf kan bevrijden van het ‘pantser’ waar vele mensen tegenaanlopen na barre tijden.

Haar professionele en zeer betrokken benadering maakt dat je totaal in overgave kan komen en letterlijk in verbinding met jezelf komt.

Daarnaast heeft zij enorm veel kennis over de dynamiek omtrent emoties en lichamelijke klachten en hoe deze samenhangen.

Een dikke aanrader voor een ieder die verlangd naar zachtheid en ontlading waar alles net iets teveel is geweest.

– Gene –

Review Coaching Traject

Het is moeilijk in woorden uit te drukken wat Caroline als coach voor me heeft betekend. Wat begon als ondersteuning in een lastige periode is echt een levensveranderend jaar geworden dankzij de liefdevolle sessies van Caroline.

Ik voelde zoveel vertrouwen dat ik andere keuzes durfde te maken zonder te weten wat de toekomst brengt, ik durf meer in het moment te leven zonder vooruit te plannen en ik ben liefdevoller naar mezelf gaan kijken.

Regelmatig terugkerende angsten verdwijnen sneller en ik voel oprecht vertrouwen in en heel veel liefde voor het leven. Als het even minder gaat, weet ik dat ook dit weer voorbij gaat en wat me hierbij kan helpen. Ik voelde me gezien, gehoord en gesteund. Ook als het spannend werd.

Ik ben Caroline zo ontzettend dankbaar voor deze levensveranderende coachingssessies.

– Anneke –

Review Coaching Traject

Ik startte met coaching bij Caro omdat ik me onzeker en rusteloos voelde en altijd en eeuwig in mijn hoofd zat. Ik heb geleerd om te verbinden: met mezelf, mijn hart, mijn creativiteit, mijn innerlijk kind.

En doordat ik nu die verbinding voel, me veilig voel in mijn eigen lijf en weet dat ik altijd terug kan naar de aarde en de stilte, is er rust en vertrouwen.

Ik kijk met enorm veel energie en nieuwsgierigheid uit naar wat er nog op mijn pad komt aan zelfontwikkeling en spiritualiteit, maar wat voelt het al anders. Dank je wel lieve Caro dat je me hebt laten zien wie ik ook ben.

– Femke –

Review Coaching Traject

I would highly recommend Caroline’s support. She has helped me to feel seen and heard. Caroline is free of judgement and has helped me to be honest with myself. Her approach is individual, kind and practical. With her support I have been able to positively begin to move forward in my life.

– T –

Review Coaching Traject

Caroline heeft mij begeleid tijdens mijn zwangerschap. Door haar fijne gesprekstechnieken, open houding en begeleiding op maat ben ik dichter tot mijzelf gekomen waardoor ik meer kon genieten van deze bijzondere fase. Heel erg dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen!

– M –

Review Coaching Traject

Het is zo fijn om Caroline als coach te hebben (gehad) tijdens een emotioneel moeilijke tijd. Ze heeft me geholpen om de weg naar mijn lichaam en emotie weer terug te vinden, toen ik zelf de weg kwijt was. Ze doet dit op een liefdevolle manier en op een manier die op dat moment bij mij paste. Dank je lieve Caroline 

– E –

Review Womb Healing Traject

Mijn womb healing traject met Caroline:

Vanaf het eerste moment diep geraakt. Een gevoel van oer vrouwelijkheid… Ruimte gevend aan wat er was, is en mag zijn.
Verbinden met een stuk van mijzelf wat ik lang geleden kwijt ben geraakt. Ik ben zo dankbaar om dit vrouwelijke zijn dankzij Caroline weer terug te mogen vinden, voelen en beleven.
Want hoe kan ik aan iemand uit leggen wat een womb healing traject doet? Het is liefdevol, magische en ooh zo rauw.

– Tetske –

Review Womb Healing

Hieronder lees je mijn review over de womb healing die ik van jou heb ontvangen. Allereerst wil ik je echt erg bedanken voor de bijzondere ervaring en de liefdevolle aandacht die je aan mij hebt besteed.

De womb healing was voor mij een diepgaande en transformerende ervaring. Ik voelde me meteen op mijn gemak in jouw aanwezigheid en voelde mij super aangemoedigd om mijn emoties en gevoelens te uiten. Er volledig te laten zijn en stromen. Je creëerde een veilige ruimte waarin ik me volledig durfde open te stellen.

Tijdens de womb healing kon ik voelen dat er oude energetische blokkades in mijn baarmoedergebied werden aangeraakt en losgelaten. De verschillende technieken en zachte aanrakingen hielp me enorm om diepgaand contact te maken met mijn womb gebied en dat wat bevroren was geraakt weer te laten stromen.

Na de sessie voelde ik me zoveel lichter en alsof daar van alles in beweging is gegaan. Ik merkte de weken erna een verschuiving in mijn energie en een dieper gevoel van verbinding met mijn vrouwelijke essentie. Jouw kennis, liefde en empathie waren duidelijk voelbaar tijdens de sessie.

Kortom, ik ben zeer dankbaar voor de womb healing die ik van jou heb ontvangen. Het heeft een diepgaande impact gehad op mijn zijn en heeft me geholpen om meer in contact te komen met mijn vrouwelijke kracht. Ik zou jouw diensten ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar heling op dit gebied.

Nogmaals bedankt voor alles wat je hebt gedaan. Ik waardeer het enorm.

– Laura –

Review Womb Healing

Magisch mooi

Van tevoren vond ik het best spannend maar dit verdween snel. Caro zorgt voor een hele fijne en veilige sfeer en na de uitleg voelde ik me vol vertrouwen.

Het was een prachtige ochtend. Magisch mooi en intens. Ik voelde zoveel energie en kracht tijdens de healing en moest hier echt even van bijkomen. Het is moeilijk in woorden uit te leggen. De opbouw was prachtig en voelde heel kloppend. Ook na afloop was er ruimte om rustig bij te komen en na te praten. Heel fijn. De rest van de dag voelde ik me nog niet helemaal op aarde. Het voelde zo energiek en licht.

Nu, 2 weken later, voelt het leven nog steeds licht en ik voel me zo krachtig. Het heeft veel rust en vertrouwen gebracht en heb het gevoel dat deze ervaring me dichter bij mezelf heeft gebracht.

Dankjewel lieve Caro

– Anneke –

Review Womb Healing

Het was heel fijn om de womb healing journey bij Caroline te doen. Caroline is ontzettend lief, open en heeft altijd een luisterend oor zonder oordeel.

Het voelde voor mij een beetje vreemd om zonder fysieke baarmoeder deze reis in te gaan, maar ik voelde nog meer dat ik het nodig had om mijn bewogen zwangerschap, bevalling en naslaap daarvan weer een stukje verder te verwerken.

Waar ik het gevoel had dat er niks meer zat op de plek van mijn baarmoeder, heeft de journey met Caroline mij weer een energetisch baarmoeder gegeven. En mij het gevoel gegeven dat de wond dicht is en deze baarmoeder alleen van mij en mijn kindjes is.

Ik denk er nog dagelijks aan terug en probeer de energie levend te houden tijdens de rustige borstvoedingsmomenten met mijn dochter. Bedankt lieve Caro, voor deze mooi reis en voor het cadeau om mijn (energetisch) baarmoeder weer terug te hebben. Ik zou iedere vrouw en mama, die de behoefte voelt, zeker deze bijzondere en waardevolle reis aanraden.

– Jolien –

Review Womb Healing

Ik kon sinds mijn zwangerschap en vervolgens bevalling niet meer verbinden met mijn womb area. Ik vond het heel moeilijk om te voelen. Ook merkte ik meerdere blokkades.

De womb healing was zo’n prachtige reis. Ik kon me al direct overgeven. Ik voelde me zo gedragen, veilig en gesterkt dat ik alleen maar kon lachen na de healing. Ik voel me nu zoveel sterker en meer in mijn kracht.

Dank je wel lieve Caroline voor wat jij doet 

– Pris –

Review Womb Healing

De womb healing heeft mij terug gebracht naar de zachtheid van de aarde. Jij hebt mij tijdens deze reis meer thuislaten komen in mijn vrouwelijke bekken gebied.

Door deze prachtige ervaring mag het licht er weer stralen en uitdragen naar buiten. Een plek waar ik naar terug mag gaan om te zijn en op te laden in een krachtig bad van licht.
Caroline jij geeft zo veel veiligheid om helemaal te Zijn.

– Tetske –

Review Womb Healing

Womb Journey, wat een prachtige reis is dat. Hij begint al op het moment dat je het bootje instapt en de wind door je haren voelt. Op weg naar de mooie plek in de yurt die helemaal gereed is gemaakt voor jouw. Alles straalt uit: ‘hier mag jij zijn, hier mag jij zakken in verbinding met jezelf en je lichaam. Zakken in vertrouwen want je bent in goede handen!

Caroline begeleidt je stap voor stap. Ze neemt je mee in het proces wat een mooie geleidelijke opbouw heeft. Ze helpt je contact maken, net dat laagje dieper in verbinding met jezelf te komen. Daar waar je mag voelen wat er gevoeld wil worden aan emoties. Ook helpt ze je om lichtheid en ruimte te creëren in je womb.

Een ervaring waarin je,je gedragen mag voelen. Vanuit veiligheid in de overgave.

– Sanne –

Review Womb Healing

Ik vond de sessie bij jou echt heel fijn.

Na de sessie voelde ik mij veel beter geaard. Ik voelde mij vredig en kalm. Ik durfde mijn liefde naar anderen beter te uiten (het stroomde meer).
Het deed mij goed om mij weer bewust te worden van de liefde die ik in mij heb; voor mijzelf en voor anderen. Dit geeft vertrouwen om mijn emoties te durven voelen. En maakt ruimte om nieuwe stappen te ondernemen.

Dankjewel voor de begeleiding in dit proces. Ik kijk uit naar de volgende sessie.

– Isabel –

Review Womb Healing

I have made great strides in my journey to reconnect with myself and learn how to love myself. I feel proud, I feel enough, I feel complete and balanced… But there was for months something I could not describe, somewhere in the background I felt a disconnect. What was that? In my heart I felt connection and joy but it felt as if a piece was still missing.

My life is beautiful, I have everything I could wish for and more. I am grateful for that every day. But the void of disconnect was growing deeper and louder… It felt like I was in front of a closed door and I had no key and no hands to even attempt to open it.
It felt dark and empty.

I described that in one of my sessions with Caroline so she took me on a journey. To my womb. I have never thought about my womb. It sounded so abstract when she was inviting me to breathe into my womb space and settle in there. How? Where? I can’t see it or touch it… But I felt it… Distant and vague but it was definitely there.

Finally. The closed door burst open…

A dark heavy wave of emotions swept me mercilessly. Past physical traumas, abuse, neglected boundaries, feeling violated, unclean, unseen, unheard, unworthy… Things I didn’t even realise I was harbouring in a space so sacred, in a space where I longed to connect with and one day welcome a child in…
No child deserves to be brought on earth in a home like that…

Everything was happening at once and so fast but Caroline was there, she helped me feel safe, she helped me to believe in myself and my strength to carry myself through this wave without drowning. She guided me on the path of reclaiming my most sacred space, she helped me find that deep connection I have been longing for, for so long, without even knowing it.

This womb healing journey she took me on is something hard to describe with words. A woman can only experience it for herself. It is so personal.

The space that was created, the light, the joy, the beauty, the acceptance and forgiveness I felt after realising all the pain… Wow. I felt infinite.
My love for this world is boundless.

The strength I felt after I regained my autonomy over my body is priceless. I feel light and open, sovereign, I feel deeply connected with myself and so, oh, so grounded. Like a tree that has finally found its roots. And they go down deep. So deep…

I have never felt more joyful and proud to be a woman, I have never felt so strong and so soft at the same time.

And how magical it was that all of this happened just as I realised I was pregnant… Everything happens for a reason and the desire I have had for this little soul for so long, gave me the courage to stand up for myself and face my demons. Because this is what women are capable of when we are empowered.
And Caroline empowers you every step of the way.

We women are pure magic and Caroline can guide you to your source – trusting, loving, accepting and welcoming all that you are, never judging, never pushing you past what you are comfortable with.

Thank you, Caroline.

– A –